Wordpress ontwikkeling en support

WordPress is een open-source platform gericht op gebruikersgemak met oog op de meeste recente webstandaarden. Door combinatie van gebruikersgemak en kwaliteit wordt WordPress wereldwijd grootschalig ingezet voor het realiseren van prachtige en moderne internet oplossingen.

Het ontwikkelen van WordPress websites, onderhoud en doorontwikkeling van WordPress websites behoord tot de mogelijkheden. Maak gebruik van een reeds bestaande template of laat een template aanpasssen door onze ontwikkelaars. En, door middel van maatwerk of plugins, zijn al uw wensen mogelijk!

Wordpress krachtige functies

Aanpasbare designs
Aanpasbare
designs

Zoekmachine vriendelijk
Zoekmachine
vriendelijk
Responsive mobiele websites
Responsive
mobiele websites

Hoge performance
Hoge
performance

Gebruik het op elk apparaat
Gebruik het
op elk apparaat

Hoge veiligheid
Hoge
veiligheid
Krachtig Mediabeheer
Krachtig
Mediabeheer

Eenvoudig en toegankelijk
Eenvoudig en
toegankelijk

Knippenkaarten
Aangezien een website altijd in ontwikkeling blijft, ondersteunen we u graag met behulp van de knippenkaarten. Hiermee kunnen wij snel wijzigingen doorvoeren en zijn de kosten te sturen en inzichtelijk.

WordPress onderhoud
Met de juiste kennis en middelen is WordPress uitermate veilig. Laat CARD Solutions uw WordPress website beheren en wees verzekerd van deskundig onderhoud, vriendelijke support én de lekkerste koffie uit Zwolle.

Cases
Bekijk wat we voor enkele klanten hebben ontwikkel met WordPress op de cases pagina.

Wilt u advies of heeft u concrete wensen, neem dan contact met ons op. Onze ontwikkelaars denken met uw mee, voorzien u van advies en brengen uw wensen en eisen in kaart. We doen u vrijblijvend een voorstel en na akkoord kunnen onze ontwikkelaars van start!
 

Stuur ons een e-mail en stel uw vraag           Of bel ons: 038 4 203 203

wordpress

Stel uw vraag

Bel mijĀ  Mail mij