Webontwikkeling

Website ontwikkeling/webdesign
U wilt met uw onderneming een verpletterende eerste indruk achterlaten bij potentiele klanten. Op uw website laat u een eerste indruk achter, het is dus belangrijk om hier goed over na te denken. Een website is uw digitale etalage en online visitekaartje. Een goed gebouwde website bevordert de groei van uw onderneming.

Onderstaande punten zijn van belang bij een goede website:
Een goede vindbaarheid in zoekmachines als Google, Bing etc. (SEO)
Verzorgde uitstraling
Userinterface/User experience (UX/UI)

Webapplicaties
Webapplicaties zijn softwareapplicaties die online te gebruiken zijn in een website of in een web omgeving. Voorbeelden van webapplicaties zijn bijvoorbeeld Content Management Systemen(CMS, zoals WordPress), Administratieonline, een online reserveringsmodule of rekenmodules. Webapplicaties zijn erop toegespitst om processen te automatiseren, te vereenvoudigen of om gebruikers meer controle te geven. Heeft u wensen voor een specifieke webapplicatie op maat of wilt u een webapplicatie op uw website integreren? Laat ons weten wat uw wensen zijn, we denken graag met u mee! 

Webportaal
Een webportaal kan worden ingezet om uw klanten of dealers beter van dienst te zijn. Uw klanten kunnen inloggen in een beveiligde online omgeving. In het beveiligde webportaal kunnen klanten bijvoorbeeld gegevens aanpassen, facturen inzien & betalen en reserveringen  maken. CARD Solutions heeft veel ervaring met het bouwen van webportalen, Onze webontwikkelaars hebben o.a. het Apple Reparatie Online portaal ontwikkeld voor CARD Services. Zo kunnen klanten eenvoudig een account aanmaken, reparaties indienen, reparatie statussen opvragen, facturen inzien of een afspraak inplannen. Wilt u een eigen webportaal laten ontwikkelen? Schakel dan de webontwikkelaars van CARD Solutions in! Zie ook onze cases


CARD Solutions uw ontwikkelaar!
Complexe koppelingen vertalen naar een eevoudig te gebruiken oplossing, dat is ons doel. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van PHP, Html 5, MySQL, Java script en FileMaker.

 

Onze technieken

 

Wilt u advies of heeft u concrete wensen, neem dan contact met ons op. Onze ontwikkelaars denken met uw mee, voorzien u van advies en brengen uw wensen en eisen in kaart. We doen u vrijblijvend een voorstel en na akkoord kunnen onze ontwikkelaars van start!
 

Stuur ons een e-mail en stel uw vraag           Of bel ons: 038 4 203 203

 

Webdesign

Stel uw vraag

Bel mijĀ  Mail mij