SSL-certificering

SSL certificaatDe laatste tijd steeds vaker in het nieuws: gegevens van apparaten en websites worden onderschept en komen op straat te liggen. Geen goede reclame voor uw onderneming! Met de juiste maatregelen, zoals bijvoorbeeld een SSL-certificaat, verkleint u het risico op ongewenste toegang tot uw gegevens.

Wat is een SSL-certificering
Met een SSL-certificering maakt u een beveiligde gegevensverbinding via uw website mogelijk tussen u en uw websitebezoekers. Wellicht kent u de term SSL, sinds een aantal jaren worden deze certificaten al door o.a. banken gebruikt. Maar ook andere websites implementeren steeds vaker een SSL-certificaat. In uw url ziet u bij een SSL omgeving geen http:// maar https:// en het icoontje van een slotje staan.

Zes belangrijke redenen om een SSL-certificaat te overwegen

- Sinds 1 januari 2017 geeft o.a. Google, waarschuwingen bij sites die hun gegevens niet via een veilige HTTPS-verbinding verzenden.

- Uw website zal op sommige apparaten en belangrijke browsers zoals Chrome en Firefox niet meer foutloos geopend worden, u loopt dan bezoekers en potentiële klanten mis.

- Sinds 1 januari 2016 is er de wet inzake de meldplicht voor datalekken.

- Google geeft websites met een SSL-certificaat voorrang in de zoekresultaten boven websites zonder SSL-certificaat. U wordt dus makkelijker gevonden door potentiële klanten.

- Met een een SSL-certificaat biedt u uw websitebezoekers een vertrouwde online omgeving. Hierdoor ligt de drempel om informatie via het web naar u te verzenden, lager.

- Zorg ervoor dat je SSL geen Symantec certificering (meer) heeft, zodat deze in Chrome en FireFox vertrouwd blijft.

U wilt een SSL-certificaat? Wij regelen het hele traject!
Er zijn verschillende type SSL-certificaten. Afhankelijk van de beveiliging die u wenst, zal een SSL-certificaat voor u geselecteerd en geïmplementeerd worden.

FileMaker SSLFileMaker server en SSL
We bieden tevens  SSL certificaten voor FileMaker servers, zie de FileMaker SSL certificering pagina voor meer informatie.

Kosten
Een SSL-certificaat inclusief implementatie op uw website is bij ons verkrijgbaar vanaf € 99,- exclusief btw.

Beveilig mijn website met een SSL-certificaat          Of bel ons: 038 4 203 203

Webdesign