CARD CMS manager

CARD CMS v3 functionaliteiten

Wat kan het CARD CMS v3?
CARD CMS v3 stelt u en uw collega's in staat om met behulp van de WYSIWYG-editor simpel en snel uw website op te zetten en te beheren.

Snel bouwen
Oneindig aantal niveaus.
U kunt een oneindig diepe hiërarchie aanmaken voor het logisch organiseren van uw pagina’s.

CMS-templates
Het toevoegen van een template aan uw CMS maakt uw website uniek en uitnodigend. Omdat de templates die wij ontwikkelen volledig gescheiden zijn van het inhoud beheer gedeelte, is het toepassen van een ontworpen template zeer eenvoudig en vereist geen kennis van programmeren of coderen. Bij CARD Solutions zal er een aangepaste template gecreërt worden om uw website naar uw eigen wensen te personaliseren.

Ingebouwde zoekmachine
Met de ingebouwde zoekmachine kan op de gehele website worden gezocht zonder dat hier iets extra's voor gedaan hoeft te worden.

Gebruiksvriendelijke URL's
De URL's nemen de vorm van een traditionele hiërarchie aan en zorgen voor een nette URL. Deze functionaliteit verbetert uw vindbaarheid op zoekmachines en geeft uw bezoekers de mogelijkheid om locaties makkelijk te onthouden. Door de opbouw van de url's wordt rekening gehouden met SEO.

Geavanceerde WYSIWYG-tekstverwerker
De WYSIWYG-tekstverwerker stelt u in staat om uw pagina's snel en gemakkelijk op te maken. Deze tekstverwerker werkt ongeveer als Microsoft Word, dus een bekende omgeving om gelijk aan de slag te kunnen. CARD CMS

Microsoft Word-ondersteuning
Ook kunt u uw Microsoft Word-documenten gebruiken: het CARD CMS v3 converteert de inhoud en opmaak automatisch naar een pagina.

Fotogalerieënbeheer
Met het CARD CMS v3 kunt u met enkele simpele stappen complete fotogalerieën/interactieve slideshows aanmaken en beheren.

Formulieren
U kunt uw eigen formulieren samenstellen. Per formulier kunnen de ontvangers, gebruikersrechten en de verschillende formuliervelden worden ingesteld.

Rechtenbeheer
Met behulp van gebruikersgroepen kunt u voor elke soort gebruiker de rechten per pagina of rechten met betrekking tot het beheren en wijzigen van inhoud bepalen.

Zoekmachineoptimalisatie
Een sitemap kan zoekmachines helpen om uw pagina's beter te indexeren. U kunt aangeven welke pagina's binnen uw site het belangrijkst zijn en welke het meest gewijzigd worden. Een zoekmachine kan het indexeren van uw pagina's afstemmen op de informatie uit de sitemap. Het CARD CMS v3 genereert automatisch een sitemap.xml.

Informatie?
Bel (038 - 4 203 203) of e-mail CARD Solutions voor meer informatie.


Screenshot:

Webdesign

Stel uw vraag