FileMaker Synchronisatietool

FileMaker synchronisatietool

Herkent u het probleem dat u met een iPad werkt op locaties waar geen internetverbinding mogelijk is? Met de FileMaker Synchronisatietool is het mogelijk om met uw data te werken en deze later naar uw server te synchroniseren. CARD Solutions heeft een  maatwerkoplossing waarmee u eenvoudig uw bestanden bijwerkt en pas synchroniseert zodra de server weer beschikbaar is. U neemt eenvoudig vooraf gedownloade formulieren mee waarmee u op locatie uw werkzaamheden kunt uitvoeren en kunt bijhouden. Zodra u weer over een internetverbinding beschikt, synchroniseert u handmatig uw documenten met de documenten op de server.

Hoe werkt de FileMaker synchronisatietool

Stap 1 Download bestand met de iPad van de server.


Stap 2 U kunt op elke locatie met uw iPad en uw data aan de slag, ook indien u geen internetverbinding heeft. De data wordt lokaal op de iPad opgeslagen.


Stap 3 U bent klaar met bewerken en kunt zodra u weer beschikt over een internetverbinding uw data synchroniseren met de data op uw server.

 

Uw data werkt u vanaf nu overal en altijd eenvoudig bij met uw iPad, ook zonder internetverbinding. Ideaal voor uw buitendienstmedewerkers!

Uiteraard kunt u ook met een iPad/iPhone met een 4G/wifi verbinding werken en automatisch syncen. 

Heeft u vragen of wilt u maatwerkwensen met onze ontwikkelaars bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op middels het contactformulier
 

Ga naar het contactformulier

Of bel ons: 038 4 203 203