FileMaker SSL certificering

FileMaker SSL certificering

SSL filemakerMet het oog op de wet van datalekken en de dataplicht willen we graag onze klanten zo goed mogelijk helpen hun FileMaker data secure te houden.
Daarom advsieren we de installatie van een SSL-certificaat op de Filemaker server.

Met dit SSL-certificaat is de data tussen de FileMaker server en de FileMaker werkstations secure. Indien deze verbindig niet beveiligd is met een SSL,  krijg je de niet secure meldingen bij verbindingen (die klikken de meesten gebruikers altijd weg). Na installatie van een SSL-certificaat zie je, wanneer je verbinding maakt met de FileMaker bestanden,  rechtsbovenin een groen slotje dat aangeeft dat de data secure is. Tevens is de data tussen de FileMaker server en de eventuele FileMaker webdirect gebruikers eveneens secure.

CARD Solutions ondersteunt u graag bij deze overgang naar een veiligere verbinding.

SSL voor FileMaker Server
SSL Certificaat pér jaar € 199,- (max. 1 jaar per afname)
Dit certificaat (True BusinessID/COMODO SSL Certificate) biedt 256-bit SSL encryption en vereist 1 subdomein (mogelijk Organization Validation).
Installatie SSL in FMS € 315,- 
Eventuele extra kosten die gemaakt moeten worden inzake DNS-, TTL wijzigingen, communicatie met de provider inzake bedrijf checks etc. worden doorbelast. Een (sub)domein is een vereiste voor het SSL-certificaat.

Beveilig mijn FileMaker met een SSL-certificaat          Of bel ons: 038 4 203 203

Webdesign