FileMaker oplossingen

Onze FileMaker oplossingen

FileMaker Administratie
Ga effectiever en efficiënter met uw tijd om dankzij het gebruiksgemak van FileMaker Administratie. Dit stelt u in staat meer rendement te halen uit uw opdrachten, marges te vergroten en uw relaties goed van dienst te zijn! U wilt toch ook optimaal inspringen op de wensen van uw klanten? Dan is FileMaker Administratie de juiste keuze. Met FileMaker Administratie kunt u product- en klantgegevens gemakkelijk vastleggen. Beheer uw facturen, crediteer deze en druk af of verzend per e-mail.

Meer informatie


FileMaker Administratie & boekhouding
Filemaker Administratie & boekhouding is, net als FileMaker Administratie, geschikt om product- en klantgegevens gemakkelijk vast te leggen. Beheer facturen, crediteer deze en druk af of verzend per e-mail. Het unieke aan Filemaker Administratie & boekhouding is dat u ook uw boekhouding kunt verwerken. Zo heeft u een compleet en veelzijdig administratief en financieel pakket in huis.

Meer informatie


FileMaker Synchronisatietool
Herkent u het probleem dat u met een iPad werkt op locaties waar geen internetverbinding mogelijk is? Met de FileMaker Synchronisatietool is het mogelijk met uw data te werken en deze later naar uw server te synchroniseren. CARD Solutions heeft een maatwerkoplossing waarmee u eenvoudig in uw bestanden doorgewerkt en pas synchroniseert zodra de server weer beschikbaar is.

Meer informatie


FileMaker Go
Bent u vaak onderweg en heeft u veel gegevens nodig van bijvoorbeeld relaties, offertes, orders, planning en meer? Neem uw FileMaker database mee zonder te slepen met uw laptop. Met FileMaker Go wijzigt en bekijkt u gegevens via uw iPhone, iPod touch of iPad.

Meer informatie


FileMaker maatwerk mogelijkheden
Zijn uw ambities groot of past uw bedrijf niet in een standaardpakket? Bespreek dan eens de mogelijkheden van het veelzijdige FileMaker Pro! Onze FileMaker experts ontwikkelen een systeem dat naadloos aansluit bij uw wensen en de processen van uw organisatie.
Zo behaald u een maximaal rendement uit uw FileMaker Pro database.
Wij zijn lid van de FileMaker Business Alliance (FBA) & FileMaker Developer Subscription.

Meer informatie

 

SEPA is na Augustus verplicht! plug-in voor digitale betalingen nu beschikbaar!
CARD Solutions biedt u een FileMaker SEPA Plug-in welke uw betaalsysteem voorziet in uw SEPA functionaliteiten. De SEPA plug-in kunt u aanschaffen en zelf implementeren of u laat dit door ons implementeren, zodat u zeker weet dat de SEPA implementatie vlekkeloos verloopt.

Meer informatie

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en stel uw vraag

Stel een vraag!          Of bel ons: 038 4 203 203