FileMaker ontwikkeling op maat

FileMaker ontwikkeling op maat

FileMaker Business Alliance (FBA)

Zijn uw ambities groot of past uw bedrijf niet in een standaardpakket?
Bespreekt u dan eens de mogelijkheden van het veelzijdige FileMaker Pro! Onze FileMaker Pro experts ontwikkelen een systeem dat naadloos aansluit bij uw wensen en de processen van uw organisatie. Zo behaald u een maximaal rendement uit uw FileMaker Pro database. Wij zijn FileMaker Pro gecertificeerd, Claris Partner - FileMakerClaris Partner, lid van de FileMaker Business Alliance & FileMaker Developer Subscription. De CARD Solutions FileMaker ontwikkelaars zijn u graag van dienst.
 
FileMaker Pro aanschaffen
Voordat het FileMaker Pro databasesysteem voor u wordt ontwikkeld, wordt er een volledige analyse van uw huidige systeem gemaakt. In deze analyse worden uiteraard uw wensen en de specifieke kenmerken van uw bedrijf meegenomen. Gezamenlijk wordt een programma ontwikkeld dat aan al uw wensen voldoet.

FileMaker Pro website integratie
Het kan zijn dat u bepaalde functie uit uw FileMaker Pro database voor uw website bezoekers inzichtelijk wilt maken. In dat geval kunnen wij ook deze integratie voor u realiseren. Voorbeelden van integraties zijn modules waar u reserveringen mogelijk maakt of klantgegevens en procesinformatie ontsluit in een online omgeving met een goede beveiliging.

FileMaker Pro ontwikkeling
Aangezien een bedrijf constant in beweging is, dient ook uw database mee te gaan met de ontwikkelingen. Indien u reeds een FileMaker Pro-database heeft, kan deze door ons verder ontwikkeld worden. Onze specialisten gaan samen met u kijken naar mogelijke aanpassingen en uitbreidingen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van lay-outs, extra functies, rapporten etc. Enkele voorbeelden van FileMaker maatwerk ontwikkeling vindt u op de casespagina's van onze klanten Design8, Claesen's en Sunbeam.

FileMaker Pro voor Windows, Mac OS, iOS en web
De in FileMaker Pro ontwikkelde oplossingen zijn te gebruiken via Mac, Windows, iPad, iPhone, iPod en via uw browser. Informeer naar de best passende FileMaker Pro oplossing voor u!

FileMaker Pro licenties
Wij kunnen alle benodigde FileMaker Pro licenties voor u in orde maken. Bekijk de FileMaker Pro licentie tarieven.

Neem vrijblijvend contact met ons op en stel uw vraag

Stel uw vraag via het contactformulier           Of bel ons: 038 4 203 203