FileMaker Pro licenties

FileMaker licenties bestellen

FileMaker Business Alliance (FBA)

FileMaker Pro is een geweldige oplossing die u al het nodige biedt om een zakelijke maatoplossing voor uw team in gebruik te nemen. Om FileMaker te kunnen gebruiken, dient u in het bezit te zijn van FileMaker licenties. Wij kunnen u die leveren als FileMaker Business Alliance Reseller.

FileMaker Pro licenties aanschaffen
Het is mogelijk om FileMaker Pro licenties aan te schaffen. FileMaker 16-softwarelicenties bevatten over het recht om één exemplaar van de FileMaker 16-software op één computer te installeren. Voor onderwijsinstellingen, non-profitorganisaties (bv. ANBI) is een goedkoper (onderwijs / non-profit tarief van toepassing. Informeer bij ons naar deze speciale tarieven.

FileMaker-licenties voor teams
Een eenvoudige manier voor teams met 5 of meer personen om FileMaker-software te licentiëren zijn de FileMaker team licenties. Dankzij FileMaker-licenties voor teams, met FileMaker Server en Gebruikersconnecties, heeft uw team direct toegang tot uw apps op maat via FileMaker Pro (Gebruikersconnectie), FileMaker Go of FileMaker WebDirect. Deze prijzen zijn op aanvraag.