FileMaker introductie

FileMaker introductie

Wat is FileMaker Pro en wat zijn de mogelijkheden van FileMaker Pro
FileMaker Pro (Claris International Inc.) is krachtige, gebruiksvriendelijke database applicatie software waarmee administratieve oplossingen op maat worden gemaakt voor uw bedrijf welke geschikt zijn voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het web. Gebruik FileMaker Pro om gegevens te beheren en te delen met uw team. Laat de door u gewenste oplossing ontwikkelen of gebruik gratis een van de vele ingebouwde startklare oplossingen voor het beheer van contacten, inventarissen, projecten en meer. FileMaker staat gelijk aan snelle ontwikkeling en flexibiliteit (eenvoudig aanpasbaar).
Lees meer


Filemaker Licenties bestellen
FileMaker Pro is een geweldige oplossing die u al het nodige biedt om een zakelijke maatoplossing voor uw team te ontwikkelen en in gebruik te nemen. Om FileMaker te kunnen gebruiken, dient u in het bezit te zijn van FileMaker licenties. U  kunt uw FileMaker licenties bij ons aanschaffen.
Bestel Filemaker licenties
 


FileMaker Go
Bent u vaak onderweg en heeft u veel gegevens nodig van bijvoorbeeld relaties, offertes, orders, planning en meer? Neem uw FileMaker database mee zonder te slepen met uw laptop. Met FileMaker Go wijzigt en bekijkt u gegevens via uw iPhone, iPod touch of iPad.
Lees verder
 


FileMaker Hosting
Met FileMaker hosting heeft u uw database of backoffice altijd en overal beschikbaar. U hoeft geen dure hardware aan te schaffen maar huurt voor een vast bedrag per maand ruimte op een van onze FileMaker hosting servers. U betaald slechts een maandelijks bedrag en profiteert toch van een snelle en goed bereikbare FileMaker database, waar tevens elke dag een back-up van wordt gemaakt.
Vraag direct FileMaker 19 hosting aan  


FileMaker SSL certificering
Met het oog op de wet van datalekken en de dataplicht willen we graag onze klanten zo goed mogelijk helpen hun FileMaker data secure te houden.
Daarom advsieren we de installatie van een SSL-certificaat op de Filemaker server.
Lees verder


FileMaker Maatwerk ontwikkeling
Zijn uw ambities groot of past uw bedrijf niet in een standaardpakket? Bespreekt u dan eens de mogelijkheden van het veelzijdige FileMaker Pro! Onze FileMaker experts ontwikkelen een systeem dat naadloos aansluit bij uw wensen en de processen van uw organisatie. Zo behaalt u een maximaal rendement uit uw FileMaker Pro database. Wij zijn Claris Partner, lid van de FileMaker Business Alliance (FBA) & FileMaker Developer Subscription.
Lees verder
 


FileMaker Consultancy & detachering
De FileMaker specialisten van CARD Solutions kunnen bij u op locatie uw FileMaker vraagstukken helpen oplossen en maatwerk verrichten aan uw bestaande FileMaker oplossing. Dit kan door uw bestaande oplossingen te analyseren, aan te passen of uit te breiden. Maar het kan ook zijn dat u een FileMaker oplossing van begin tot eind wilt laten bouwen welke naadloos aansluit op uw huidige systemen. CARD Solutions beschikt over specialisten die met u mee kunnen denken over database gerelateerde vraagstukken. Wij kunnen u adviseren over mogelijke databaseoplossingen en de invoering daarvan.
Lees verder


Neem vrijblijvend contact met ons op en stel uw vraag

Bel ons: 038 4 203 203          Naar het contactformulier