FileMaker Pro 17 info

FileMaker 17

FileMaker Pro 15Maar wat is er nieuw en wat zijn de mogelijkheden met FileMaker 17? Om u beter te informeren over het product FileMaker 17, vindt u hieronder een overzicht van de functionaliteiten en een beschrijving van deze functionaliteiten.

Maak apps in een handomdraai.
Startklare apps: Als u het FileMaker Platform voor het eerst gebruikt, kunt u sneller aan de slag door vooraf gedefinieerde apps te combineren met aanvullende tabellen, zodat u de app op maat krijgt die u altijd al wilde hebben, zonder dat er werk 'achter de schermen' hoeft plaats te vinden.

Kies een van de nieuwe startklare apps en combineer die met een invoegtabel, voor aanvullende functionaliteiten. Nu kunt u eenvoudiger een app maken die perfect aansluit op de behoeften van uw team.

Zintuiglijke waarneming.
Sensorondersteuning: Of u nu in grotten aan het abseilen bent, in een achtbaan zit of bezig bent met andere soorten veldwerk, er worden automatisch gegevens verzameld op de iPad en iPhone met de nieuwe functie voor sensorondersteuning.

Met een nieuwe berekeningsfunctie kunnen mobiele apps gegevens vastleggen die afkomstig zijn van iOS-sensoren in uw iPad of iPhone. Deze gegevens hebben betrekking op de locatie, de luchtdruk, de versnellingsmeter, de magnetometer, de gyroscoop, de barometer en het batterijniveau.

Handig in gebruik.
De gloednieuwe FileMaker Server Admin Console heeft een nieuw, lichtgewicht ontwerp gekregen en biedt een gestroomlijnde gebruikersinterface die het beheer van uw apps op maat eenvoudiger maakt.

De Admin Console bevat een Dashboard-pagina waarmee gehoste apps op maat, verbonden clients en systeemstatistieken eenvoudig kunnen worden gecontroleerd. Bovendien ontvangt u actiegerichte meldingen die gedetailleerdere informatie geven over het afhandelen van foutberichten.

Master-detail-lay-outs
Benut de nieuwe, verbeterde portal door algemene ontwerppatronen zoals master-detail-lay-outs te maken. U bespaart kostbare tijd tijdens de ontwikkeling doordat er geen interne relaties en aanvullende scripts hoeven te worden gemaakt.

Lokale melding configureren
Krijg makkelijker de aandacht van uw gebruikers door een lokale melding weer te geven op de iPad of iPhone als FileMaker Go niet of op de achtergrond wordt uitgevoerd. Verzend, met behulp van een script, lokale waarschuwingen op basis van informatie die is verkregen via uw apparaat, zoals herinneringen voor vergaderingen of op basis van een iBeacon in de buurt.

Automatisch aanvullen
Voer gegevens sneller en nauwkeuriger in in FileMaker Go, met behulp van automatisch aanvullen in tekstvelden. Typ één of twee letters en u ziet meteen een keuzelijst met items die overeenkomen met wat u aan het typen bent.

FileMaker Server 17 ondersteunt de volgende clients:
FileMaker Pro 16 en 15
FileMaker Pro 17, 16 en 15 Advanced
FileMaker Go 17, 16 en 15
Apps gemaakt met iOS App SDK 17, 16 en 15
FileMaker WebDirect

Zie voor meer info: http://www.filemaker.com/nl/products/whats-new.html

Heeft u vragen over Filemaker 17, hostingtarieven of maatwerk mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op middels onderstaande knop of bel 038 4 203 203.

Stel uw vraag via het het contactformulier          Of bel ons: 038 4 203 203

 

Terug naar FileMaker Server 17 hosting pagina