FileMaker 9-12 hosting

FileMaker server 12 hosting

Waarom FileMaker Pro database hosting
Met FileMaker hosting heeft u uw database of backoffice altijd en overal beschikbaar. U hoeft geen dure hardware aan te schaffen maar huurt voor een vast bedrag per maand ruimte op een van onze FileMaker hosting servers. U betaald slechts een maandelijks bedrag en profiteert toch van een snelle en goed bereikbare FileMaker database, waar tevens elke dag een back-up van wordt gemaakt. Ook is het mogelijk een apart FileMaker back-up schema op te stellen. Zo heeft u altijd een recente versie van uw FileMaker systeem binnen handbereik. Wilt u een eigen private cloud hosten? Dan is dat ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op en bespreek uw wensen. U ontvangt van ons een aanbod op maat.

Direct online FileMaker Pro 12 hosting aanvragen
 

  Meest gekozen!    
FileMaker 12 hosting:
Compleet
Plus
FileMaker Only
Maandelijkse kosten
€ 35
€ 70
€ 12
Schijfruimte
15 GB
50 GB
0.5 GB
FileMaker databases
1
5
1
FileMaker IWP, XML
inclusief
inclusief
-
FileMaker VPN-gebruiker 1 1 1
Dagelijkse back-up inclusief inclusief inclusief
Eenmalige setupkosten - - € 25

De hostingpakketten worden per jaar gefactureerd. Op bovenstaande diensten geldt een minimale contractduur van één jaar, opzegging dient te geschieden uiterlijk drie maanden voor afloop van het contract. Het contract wordt telkens stilzwijgend verlengd met één jaar.

Wilt u meer informatie, advies, een offerte op maat of heeft u een vraag over onze FileMaker hostingservices?

Stel uw vraag via het contactformulier          Of bel ons: 038 4 203 203

FileMaker Only hostingpakket voor desktop & iOS devices
Het FileMaker Only pakket onderscheidt zich doordat het niet gekoppeld is met een webhosting pakket, zo kunt u tegen een lagere kostprijs uw bestanden veilig centraal laten hosten. FileMaker Only is ook uiterst geschikt indien u gebruik maakt van FileMaker Go op uw iPhone, iPad of iPod.

Inbegrepen bij FileMaker Pro database hosting
- beheertool en FTP account;
- storingsmeldingen en monitoring;
- iedere nacht een back-up van uw bestanden;
- kosteloos 1 VPN gebruikerslicentie.

Aanvullende mogelijkheden FileMaker Pro database hosting
- extra reserve kopie van back-up in aparte directory;
- extra VPN gebruikers voor veilige toegang op afstand tot uw database;
- bestaande FileMaker Pro database doorontwikkelen.

FileMaker Business Alliance FBACARD Solutions, lid van de FileMaker Business Alliance en FileMaker Developer Subscription!
De jarenlange ervaring en expertise van onze FileMaker programmeurs heeft het mogelijk gemaakt om de meest uiteenlopende bedrijfsprocessen te automatiseren in FileMaker Pro. Wij zijn aangesloten bij de FileMaker Business Alliance en FileMaker Developer Subscription, het wereldwijde netwerk van FileMaker ontwikkelaars.

FileMaker Developers SubscriptionFileMaker Pro-platform
FileMaker Business Alliance (FBA) member. Momenteel biedt CARD Solutions FileMaker 12-16 server aan. Welke draait op een Apple OS X-machine en de door FileMaker Pro geboden hosting (Filemaker client/FileMaker GO/Instant Web Publishing/XSLT/XML/PHP5/ODBC/JDBC). Dit maakt het mogelijk de nieuwste maar ook voorgaande versies van FileMaker te hosten.

Vraag online uw FileMaker 12 hostingpakket aan!

Voor FileMaker 14 hosting klik hier.
Genoemde prijzen zijn exclusief btw.