FileMaker consultancy & design

FileMaker consulancy & detachering

De FileMaker specialisten van CARD Solutions kunnen bij u op locatie uw FileMaker vraagstukken helpen oplossen en maatwerk verrichten aan uw bestaande FileMaker oplossing. Dit kan door uw bestaande oplossingen te analyseren, aan te passen of uit te breiden. Maar het kan ook zijn dat u een FileMaker oplossing van begin tot eind wilt laten bouwen welke naadloos aansluit op uw huidige systemen.

Huidige FileMaker Pro oplossing uitbreiden
Claris Partner - FileMaker Onze FileMaker specialist denkt met u mee over uw huidige FileMaker oplossing en doet u een aanbod deze te verbeteren of uit te breiden.

Nieuwe FileMaker oplossing ontwikkelen
Stroomt u over van de ideeën waarmee u uw corebusiness eenvoudiger maakt? Onze FileMaker specialist ondersteunt u bij het gehele traject, van brainstorm tot de daadwerkelijk ontwikkeling van uw FileMaker wensen.

Versterk uw (FileMaker)programmeursteam
Omdat u niet altijd de capaciteit heeft om al uw klanten te ondersteunen, kunt u met onze FileMaker detacheringsdienst ook versterking inschakelen van CARD Solutions. Met een knippenkaart of contract bent u zeker van capaciteit wanneer dat u uitkomt!

Knippenkaart of detacheringscontract
FileMaker Business Alliance (FBA)Heeft u met regelmaat een FileMaker Pro specialist nodig voor kleine opdrachten, dan kunt u bij ons tegen een voordelig tarief vooraf arbeidsuren inkopen met een vaste responsetijd. Zo kunt u er altijd van op aan dat uw opdrachten vlot worden uitgevoerd. Heeft u een zeer omvangrijke klus waarbij u onze specialist over een langere termijn wilt inzetten, dan doen wij u een voorstel tegen een nog voordeliger tarief. Meer info over onze FileMaker tarieven en de Knippenkaart vindt u hier.

FileMaker DeveloperCARD Solutions is lid van de FileMaker Business Alliance en FileMaker Developer subscription en wij beschikken over specialisten die met u mee kunnen denken over database gerelateerde vraagstukken. Wij kunnen u adviseren over mogelijke databaseoplossingen en de invoering daarvan.
 
Neem vrijblijvend contact met ons op en stel uw vraag

Mail een FileMaker expert!         Of bel ons: 038 4 203 203