NAS hosting - uw data veilig in Nederland

Wat is NAS hosting
NAS (Network Attached Storage), is een aan het netwerk gekoppeld opslagapparaat. Een NAS is een goede oplossing voor bijvoorbeeld de opslag van data maar ook voor de back-ups van uw gegevens is het een uitkomst. U heeft uw data niet alleen op uw lokale werkstation maar ook op uw NAS opgeslagen. Wilt u graag naar de Cloud met uw gegevens? Een NAS geeft u de voordelen van de cloud maar in eigen beheer, zo weet u zeker dat u de enige bent die toegang heeft tot uw data.

Waarom NAS hosting (Bring Your Own NAS)
Een NAS is geschikt om  in het zelfde pand of zelfs dezelfde ruimte te plaatsen, maar wat doet u in geval van diefstal of brand? Juist! Voor die gevallen biedt NAS Hosting een geweldige uitkomst. U plaatst de NAS in het datacenter van CARD waardoor u bij brand of diefstal altijd nog een reserve kopie of back-up gereed heeft op een andere locatie zodat u snel verder kunt werken. NAS hosting is al beschikbaar vanaf € 20,- per maand (met uw eigen aangeleverde NAS).

NAS Hosting prijzen (Bring Your Own NAS):

1-2bay NAS Hosting 4-5bay NAS Hosting 8bay NAS Hosting 8 bay NAS of Rack NAS Hosting
1-2 bay NAS
€ 20,- per maand
4-5 bay NAS
€ 30,- per maand
8 bay NAS
€ 40,- per maand
8 bay of Rack NAS
op aanvraag

Eenmalige instel kosten: € 52,50

Voorbeelden van NAS toepassingen.
• Mappen en bestanden synchroniseren met meerdere werkstations.
• Grote bestanden delen met gebruikers en klanten. (geen wetransfer meer)
• Uw eigen Web en FTP Server
• Online backup
• NAS Synchronisatie , een kopie van de NAS op kantoor (NAS-to-NAS).

Deze prijzen zijn incl. hosting, excl. BTW. Eventuele gewenste configuratie van uw NAS-servers geschiedt via het uurtarief. Wij hanteren voor de toegestane hoeveelheid dataverkeer een Fair Use Policy. Dit houdt in dat er voor het dataverkeer geen harde grens is. De toegestane hoeveelheid is afhankelijk van het gemiddelde verbruik van de overige klanten. Wanneer uw NAS bovengemiddeld veel dataverkeer veroorzaakt, zal in overleg met u een passende oplossing gezocht worden. De hostingpakketten worden per jaar gefactureerd. Op bovenstaande diensten geldt een minimale contractduur van één jaar, opzegging dient te geschieden uiterlijk drie maanden voor afloop van het contract. Het contract wordt telkens stilzwijgend verlengd met één jaar.

NAS Hosting vragen?
Mocht u na het lezen van deze webpagina nog vragen hebben, stel deze gerust aan ons. Wij staan u graag te woord en denken graag mee met uw specifieke NAS situatie.

Mail ons uw vraag over NAS-hosting          Of bel ons: 038 4 203 203

Of kijk op Nas-hosting.nl

Webdesign

Stel uw vraag

Bel mij Mail mij